Hemne VGS > For elever > Eksamensinformasjon > Privatisteksamen i videregående opplæring

Privatisteksamen i videregående opplæring

Oppmelding til privatisteksamen

Oppmelding skjer via internett på følgende adresse: www.privatistweb.no  Det første du gjør, er å velge rett fylke.

På privatistweb finner du viktig informasjon som du må lese før du melder deg opp. Klikk på ”Viktig informasjon til deg som skal opp til eksamen” før du går inn og velger fag.

Perioden 15/8 og frem til 15/9-12

Du som ønsker å avlegge privatisteksamen i videregående opplæring denne våren, kan gå til www.privatistweb.no og melde deg opp.

Oppmelding til våreksamen frist 15/1-13

Du kan ikke være elev i faget når du melder deg opp. Du må betale eksamensavgiften med kort på www.privatistweb.no innen samme tidsfrist for at oppmeldingen skal være gyldig.

Hvis du trenger hjelp til oppmeldingen, eller du har andre spørsmål knyttet til privatist-eksamen, kan du henvende deg til nærmeste videregående skole eller kontakte Eksamenskontoret for videregående opplæring i Fylkets Hus, Erling Skakkes gt 14 i Trondheim. Telefonnummer er 73 86 60 95. Se ellers kontaktinfo som du finner på privatistweb.

STFK\KARLI