Kreative Trøndelag
  • Kreative Trøndelag
  • Engelsk side
  • Tysk side
  • Fransk side
Hemne VGS > Skolens fagtilbud > Studiespesialisering > Internasjonalisering ved HVS > Hemne vgs ønsker elever og lærere fra CHÂTEAULIN og CORNWALL velkommen !

Hemne vgs ønsker elever og lærere fra CHÂTEAULIN og CORNWALL velkommen !

 

I forbindelse med Comenius-prosjektet, som heter: Exchange to Preserve/Echanger pour préserve på engelsk, har 23 elever som går Studiespesialisering vg2 vært på tur til Frankrike. Turen varte fra den 02.11 til den 12.11-09.

 

HVS fikk godkjent et Comenius prosjekt i juli 2009.  Hva er Comenius: Tiltaket har som mål å utvikle elevenes forståelse av det språklige og kulturelle mangfoldet i Europa, og gi dem nye og nyttige erfaringer. Hensikten er også å styrke samarbeidet mellom skolene som deltar i Comenius-programmet ved at elever og lærere får innsikt i hvordan fag og undervisning er lagt opp ved samarbeidsskoler i utlandet.

I vårt prosjekt er det elever fra tre land som deltar. Det er elever- ved en skole I Helston, CORNWALL(Helston Community College)i England, CHÂTEAULIN Bretagne i Frankrike (Lycée Jean Moulin) og Kyrksæterøra i Norge (Hemne videregående skole).

 

Vi ønsker elever og lærere fra  og CHÂTEAULIN velkommen til Hemne vgs. i mars 2010.

I oktober -2010 går turen til CORNWALL i England. Da er det elever og lærere fra frankrike (CHÂTEAULIN) og Norge(Hemne vgs.) som skal på tur til CORNWALL i England.

 

Vive la France, l’Angleterre et la Norvège !!

 Merci bien à tous nos élèves fantastiques !

 (en stor takk til alle våre flotte elever)

 

Louise Rennemo og Randi Kalland

Lærere ved Hemne videregående skole.

 

 


Louise Rennemo/ Randi Kalland/Einar Hofstad
Sist oppdatert: mandag 22. februar 2010
Utskriftsvennlig versjon