Hemne VGS > Aktiviteter > Saker fra arkivet > Skoletur til Kanariøyene

Skoletur til Kanariøyene

Elevene i klassen startet elevbedrift høsten 2013, og tiltaket ble en suksess etter flere cateringoppdrag. Bedriften fikk bl. a. god omtale i lokalpressa etter  at de hadde levering av mat til en jubileumstilstelning for Holla-ansatte. Overskuddet ble vedtatt brukt til studietur til Las Palmas. Innhold på turen var besøk på en finere restaurant for å innta en god tre-retters middag, utflukt til «bondens marked» for å se-smake på lokal mat. Videre ble det en dagsutflukt med buss i områder Teide.

Her var det produksjon av oliven – hermetisering av den og tilslutt pressing av virgin olivenolje. Videre var det lunch med muligheter for ost og vinsmaking av lokalt tilvirkede produkter. Det årlige karnevalet var også i gang og vi overvar ved etpar anledninger forskjellige opptredener og innslag. Det hele foregikk på et stort shoppingsenter som også hadde en veldig stor utescene.Alt i alt ble dette en lærerik og opplevelsesrik uke. Må også nevne at vi hadde to fine dager på stranda.

Lars Christian Bugten