Hemne VGS > Aktiviteter > Saker fra arkivet > "Mind the Gap" to HVS

"Mind the Gap" to HVS

Klikk på logoen for å komme til prosjekt-bloggen.

HVS får besøk av sine Comenius partnere fra prosjektet Mind the Gap på tirsdag 28.februar. Til sammen 10 lærere og 34 elever fra Bulgaria, Ungarn, Tyrkia, Hellas og Frankrike skal tilbringe ei uke i Hemne, hos norske vertsfamilier. Klassen som er involvert i prosjektet er 2ST ved HVS og elevene gleder seg til å ta imot sine nye venner. Etter å ha tilbragt sju dager i lag, blir alle mye flinkere i engelsk siden dette er arbeidsspråket innenfor prosjektet. Forskjellige aktiviteter er planlagt, blant annet en skidag på Skisenteret, en Comeniusdag med visninger av selvproduserte filmer fra de 6 landene og en Catwalk der de 6 landene skal vise de forskjellige klærne som de bruker til hver årstid. Berit Aunli skal også delta i Catwalken ved å fortelle våre utenlandske gjester hvordan de skal kle seg til en skidag. I tillegg til en typisk undervisningsdag ved HVS, er Rockheim og Tyholt tårnet i Trondheim to andre aktiviteter som elevene kan glede seg til. Velkommen Europa!!

On Tuesday 28th February, Hemne Upper Secondary School will host their Comenius partners from their project, Mind the Gap. In all, 10 teachers and 34 students from Bulgaria, Hungary, Turkey, Greece and France will spend a week in Hemne with host families. The class involved in the project is 2ST and they are looking forward to greeting their new friends. After seven days together, everybody will have improved their English speaking skills, since English is the language of communication within the project. Various activities are planned, such as a Ski Day, a Comenius Day in which pupils will show different products, such as films they have made and a Catwalk, where all the six countries will show the different clothes they wear according to each season. Berit Aunli will also be present at the Catwalk, giving advice on how one should dress for a cross-country ski trip. As well as a typical Norwegian school day, pupils can look forward to visiting Rockheim and Tyholt Tower in Trondheim. Welcome Europe!!