Hemne VGS > Aktiviteter > Hva skjer på Hemne vgs ? > Invitasjon innovasjonscamp

Invitasjon innovasjonscamp 2016

Hemne videregående skole arrangerer Innovasjonscamp i tidsrommet mandag 7. november til tirsdag 8.november. Vi ønsker herved å invitere næringslivet, formannskapet, kommunestyret, foreldre, presse og andre interesserte til å overvære avslutningen av campen.

Det er andre gang vi arrangerer innovasjonscamp i Hemne og vi håper at dette kan være både interessant og spennende å få med seg. Deltakerne på campen er elever på Vg1 studieforberedende utdanningsprogram og elever på Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram. Campen varer i 2 dager. Det er dag to dere er invitert til å overvære presentasjoner av de beste gruppene og utdeling av priser til årets vinnere av Innovasjonscampen 2016.

Tidspunkt: Tirsdag 8.november klokka 13.00-14.30
Sted: KulØr’n

Årets tema er knyttet til marine næringer.

Samarbeidspartnere for årets innovasjonscamp:
Marine Harvest, Aqua Gen, SalMar og Lerøy Midt.

Hvis du ønsker å delta på avslutningen der vi kårer vinnerne i tre kategorier, kan du melde deg på via følgende link:

Det er mulig å melde seg på helt fram til campen starter.

Vel møtt! Vi gleder oss.

Bilder fra forrige innovasjonscamp.