Hemne VGS > Aktiviteter > Hva skjer på Hemne vgs ? > HVS satser på internasjonalisering

HVS satser på internasjonalisering

Fra venstre: Louise Rennemo, Sirilinn Fri, Emma Dupin, Lova Hillanmo Vassli og Anne-Louise Carnec

Foto: John M. Myrhaug, Avisa Sør-Trøndelag

Hemne Videregående skole er godt i gang med sitt 3-årige Erasmus+ strategisk partnerskap prosjekt: FACE (Faces and Challenges og Europe).

I løpet av dette andre året bli det mange aktiviteter, blant annet to studieturer til våre prosjektpartnerskoler i Frankrike og Tyskland og to individuelle elevmobiliteter til Frankrike der to elever på VG2 ved Hemne vgs skal tilbringe et helt skoleår på Lycée Jean Moulin i Châteaulin, Bretagne.

Hemne vgs er også vertskapsskole til en fransk elev, Emma Dupin, i en måned, noe som er veldig berikende særlig for språktimene på skolen.

Det er ikke bare elevene som får gleden av å reise og oppleve andre kulturer, ansatte på Hemne vgs får også muligheten til å hospitere hos våre partnerskoler i Tyskland og Frankrike. Et spennende år i vente!

Hemne vgs er den eneste i landet innenfor Erasmus+ som har elevmobiliteter over et helt skoleår.